Jezelf aanmelden

Ben jij een jonge mantelzorger?

Woon jij in Zoetermeer, Gouda, Bodegraven- Reeuwijk of Waddinxveen? Hieronder kun je jezelf aanmelden als jonge mantelzorger. Je wordt dan door ons op de hoogte gehouden van al het nieuws en alle activiteiten rondom jonge mantelzorgers in jouw gemeente.

Jonge mantelzorgers uit Zoetermeer en Waddinxveen die zich aanmelden, doen mee met een speciale waarderingsactie!
Lees hieronder meer over de waarderingsactie die geldt in jouw gemeente.

WAARDERINGSACTIE ZOETERMEER
Woon jij in de gemeente Zoetermeer en ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een waardebon voor een bioscoopbezoek voor 2 personen! Met de bioscoopbon kun je lekker even samen met iemand naar de film. De bon is geldig bij ruim 150 bioscopen en filmtheaters in Nederland.

Aanmelden kan tot en met 15 november 2017.

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de gewone mantelzorgwaardering. Kijk voor de voorwaarden en het aanvragen van de waardering op www.zosamen.nl.

WAARDERINGSACTIE WADDINXVEEN
Woon jij in de gemeente Waddinxveen en ben jij tussen de 10 en 18 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een cadeaubon ter waarde van € 20! Met de cadeaubon kun je iets leuks uitzoeken bij verschillende winkels in Waddinxveen. Welke winkels dit zijn kun je vinden op winkeleninwaddinxveen.nl

Aanmelden kan tot en met 30 november 2017. De cadeaubon ontvang je tussen 8 en 20 december 2017.


Ben of ken je een jonge mantelzorger uit een andere gemeente, informeer dan bij jouw gemeente hoe zij jonge mantelzorgers waardeert.

captcha

© 2BeCool | Webdesign by Steenbergen Ontwerp Studio