Bijeenkomsten in Zoetermeer voor jonge mantelzorgers in 2020

– GEANNULEERD VANWEGE CORONA –

Je bent een jonge mantelzorger wanneer je opgroeit in een gezin waarin iemand ziek, verslaafd, in de war of beperkt is. Dit kan je broer of zusje zijn, maar ook een van je ouders.

Je helpt in het huishouden, bij de opvoeding of op een andere manier om het thuis draaiende te houden. Jij vindt dat gewoon, wij vinden dat bijzonder! Daarom verdien jij tijd en ruimte voor jezelf!

Voorgaande jaren zijn er bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers georganiseerd door 2BECOOL, deze zijn steeds een groot succes geweest. Ook in 2020 staan er weer bijeenkomsten op de planning waarbij het gaat om ontmoeting en vooral plezier maken.

Op de laatste zaterdag van iedere maand komen we met een groep kids samen en praten we onder andere over de thuissituatie, zorgen en hoe je daar mee omgaat. Maar we gaan natuurlijk ook wat leuks doen…

Waar & wanneer

Laatste zaterdag van de maand van 14.00-16.00 uur in het dienstencentrum van Palet Welzijn op de Gondelkade 33 in de Leyens in Zoetermeer.

Programma

28-3-2020       thema: DIY, we gaan aan de slag met Popart

25-4-2020      thema: Discover

30-5-2020      thema: Let’s get moving

27-6-2020      thema: Tasty!

Kom je ook?

Ben je tussen de 8 en 18 jaar en vind je het cool om mee te doen op een of meerdere data? Stuur ons dan een mailtje met je naam, leeftijd en adres naar: info@2becool.nl

We berichten je voor de bijeenkomsten nog een keertje en hou voor de invulling van de middagen facebook in de gaten!

Deelname is gratis en vol=vol!