2becool-sschool

Waardering voor jonge mantelzorgers

Ook jonge mantelzorgers zoals jij verdienen waardering voor hun bijdrage in de zorg voor een zieke ouder, broertje, zusje, opa of oma. En het is zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou vraagt hoe het ermee gaat.

De gemeente Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en de gemeente Zoetermeer hebben dit jaar aandacht voor jonge mantelzorgers  met een speciale waarderingsactie. Lees hieronder meer over de waarderingsactie die geldt in jouw gemeente.

Waarderingsactie Zoetermeer 

Woon jij in de gemeente Zoetermeer en ben je tussen de 8 en 18 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een waardebon van Bol.com ter waarde van 20 euro! Met deze bon kun je speelgoed, knutselspullen, gadgets of een ander cadeautje voor jezelf uitzoeken.

Aanmelden kan tot en met de Dag van de Mantelzorg, 10 november 2022.

Waarderingsactie Waddinxveen 

Woon jij in Waddinxveen en ben je tussen de 8 en 21 jaar? Dan ontvang jij na je aanmelding als jonge mantelzorger dit jaar de waardering in de vorm van een cadeaubon van het OPW (Ondernemers Platform Waddinxveen). Meld je aan voor 1 november 2022.

Waarderingsactie Bodegraven-Reeuwijk

Woon jij in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ben jij tussen de 10 en 24 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een bioscoopbon of een VVV-bon. Je mag zelf kiezen!

Voor alle gemeentes geldt: Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de gewone mantelzorgwaardering.