2becool-sschool

Waardering voor jonge mantelzorgers

Ook jonge mantelzorgers zoals jij verdienen waardering voor hun bijdrage in de zorg voor een zieke ouder, broertje, zusje, opa of oma. En het is zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou vraagt hoe het ermee gaat.

De gemeente Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en de gemeente Zoetermeer hebben dit jaar aandacht voor jonge mantelzorgers  met een speciale waarderingsactie. Lees hieronder meer over de waarderingsactie die geldt in jouw gemeente.

Waarderingsactie Zoetermeer 

Woon jij in de gemeente Zoetermeer en ben je tussen de 8 en 18 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een waardebon van Bol.com ter waarde van 20 euro! Met deze bon kun je speelgoed, knutselspullen, gadgets of een ander cadeautje voor jezelf uitzoeken.

Aanmelden kan tot en met de Dag van de Mantelzorg, 10 november 2021.

Waarderingsactie Waddinxveen 

Momenteel is nog niet duidelijk wat de Gemeente Waddinxveen gaat doen met betrekking tot het waarderen van Jonge Mantelzorgers in 2021. Als je je vast inschrijft, krijg je automatisch bericht wanneer er meer informatie bekend is. Wil je je nu nog niet inschrijven? Hou dan de website en/of facebookpagina van 2Becool in de gaten.

Waarderingsactie Bodegraven-Reeuwijk

Woon jij in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ben jij tussen de 10 en 24 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een bioscoopbon of een VVV-bon. Je mag zelf kiezen!

Voor alle gemeentes geldt: Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de gewone mantelzorgwaardering.