2becool-sschool

Waardering voor jonge mantelzorgers

Ook jonge mantelzorgers zoals jij verdienen waardering voor hun bijdrage in de zorg voor een zieke ouder, broertje, zusje, opa of oma. En het is zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou vraagt hoe het ermee gaat.

De gemeente Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en de gemeente Zoetermeer hebben dit jaar aandacht voor jonge mantelzorgers  met een speciale waarderingsactie. Lees hieronder meer over de waarderingsactie die geldt in jouw gemeente.

Waarderingsactie Zoetermeer 

Woon jij in de gemeente Zoetermeer en ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een waardebon voor een bioscoopbezoek voor 2 personen! Met de bioscoopbon kun je lekker even samen met iemand naar de film. De bon is geldig bij ruim 150 bioscopen en filmtheaters in Nederland.

Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2019.

Waarderingsactie Waddinxveen 

Woon jij in de gemeente Waddinxveen en ben jij tussen de 10 en 18 jaar? Dan ontvang jij na de dag van de mantelzorg op 10 november 2019 de waardering (uiterlijk voor 1 december 2019).

Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2019.

Waarderingsactie Bodegraven-Reeuwijk

Woon jij in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ben jij tussen de 10 en 24 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een bioscoopbon of een VVV-bon. Je mag zelf kiezen!

Voor alle gemeentes geldt: Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de gewone mantelzorgwaardering.