2becool-sschool

Waardering voor jonge mantelzorgers

Ook jonge mantelzorgers zoals jij verdienen waardering voor hun bijdrage in de zorg voor een zieke ouder, broertje, zusje, opa of oma. En het is zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou vraagt hoe het ermee gaat.

De gemeente Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en de gemeente Zoetermeer hebben dit jaar aandacht voor jonge mantelzorgers  met een speciale waarderingsactie. Lees hieronder meer over de waarderingsactie die geldt in jouw gemeente.

WAARDERINGSACTIE ZOETERMEER
Woon jij in de gemeente Zoetermeer en ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een waardebon voor een bioscoopbezoek voor 2 personen! Met de bioscoopbon kun je lekker even samen met iemand naar de film. De bon is geldig bij ruim 150 bioscopen en filmtheaters in Nederland.

Aanmelden kan tot en met 15 november 2018.

WAARDERINGSACTIE WADDINXVEEN
Woon jij in de gemeente Waddinxveen en ben jij tussen de 10 en 18 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een cadeaubon ter waarde van € 20! Met de cadeaubon kun je iets leuks uitzoeken bij verschillende winkels in Waddinxveen. Welke winkels dit zijn kun je vinden op winkeleninwaddinxveen.nl

Aanmelden kan tot en met 1 november 2018. Na deze datum wordt de bon naar je toe gestuurd.

WAARDERINGSACTIE BODEGRAVEN-REEUWIJK
Woon jij in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ben jij tussen de 10 en 24 jaar? Dan ontvang jij na aanmelding een bioscoopbon of een VVV-bon. Je mag zelf kiezen!

Voor alle gemeentes geldt: Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de gewone mantelzorgwaardering.