Training

Training ‘opgroeien met ziekte en zorg’ voor professionals

Jonge mantelzorgers zien zichzelf vaak niet als mantelzorger of maken dit niet altijd kenbaar, omdat ze geen uitzondering willen zijn.

In je werk kun jij direct of indirect te maken krijgen met jonge mantelzorgers. Weet jij altijd wie er jonge mantelzorger zijn? En als je dit weet, hoe besteed je hier dan aandacht aan in jouw werk? Ken je de signalen van overbelasting en ben je op de hoogte van de ondersteuningsmogelijkheden voor jonge mantelzorgers?

De training bestaat uit een korte e-learning module en 2 bijeenkomsten. In de bijeenkomsten staat het uitwisselen van ervaringen en delen van kennis centraal in een interactief programma.
Wie zijn jonge mantelzorgers? Waar hebben zij behoefte aan? Hoe ziet de gezinssituatie eruit? (Her)ken jij de signalen van (over)belasting van jonge mantelzorgers? Hoe kun jij jonge mantelzorgers in je werk ondersteunen? Dit zijn vragen waar we tijdens de training dieper op in zullen gaan.

Waar en wanneer vindt de training plaats?

Gouda: Donderdag 21 september en donderdag 5 oktober 2017 van 15.30 tot 19.00 uur

Zoetermeer: Dinsdag 26 september en dinsdag 10 oktober 2017 van 15.30 tot 19.00 uur

Waddinxveen: Dinsdag 24 oktober en dinsdag 14 november 2017 van 15.30 tot 19.00 uur

Voor een broodmaaltijd wordt gezorgd.

Deelname aan de training is gratis, echter niet vrijblijvend. Je kunt je aanmelding tot drie weken voor aanvang van de training kosteloos annuleren. Daarna wordt een bedrag van € 75,00 in rekening gebracht. Zo zorgen we ervoor dat de beschikbare plaatsen optimaal bezet zijn. De training gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Meld je aan via onderstaand formulier:

captcha

Voor vragen kun je bellen met Zorg voor Leren T: 06-250 555 92 of mailen naar: info@zorgvoorleren.nl.

© 2BeCool | Webdesign by Steenbergen Ontwerp Studio