Filmavond voor jonge mantelzorgers (tieners)

Jij let goed op iedereen om je heen, maar let je ook op jezelf?

Doe jij ook wel eens iets leuks voor jezelf of met vrienden?

Als jonge mantelzorger heb je meer zorgen dan leeftijdsgenoten omdat je opgroeit in een gezin met iemand die langdurig ziek, gehandicapt, verslaafd of in de war is. Je helpt vaak mee in het huishouden, bij de opvoeding of op een andere manier om het thuis draaiende te houden. Jij vindt dat gewoon, wij vinden het bijzonder. Daarom verdien jij tijd en ruimte voor jezelf!

Met popcorn en drinken naar de bios op 9 oktober

In de week van 5 tot en met 11 oktober is het de Week van de Jonge Mantelzorger. Een week met verschillende activiteiten in het hele land en waar ook 2BeCool aan meedoet om jonge mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Op 9 oktober nodigen we daarom de tieners die bij 2BeCool geregistreerd staan uit voor een gratis filmavond bij Kinepolis Zoetermeer, helemaal verzorgd.

2BeCool biedt jonge mantelzorgers van 12 tot 18 jaar de mogelijkheid om een gezellig avondje naar de bios te gaan. Welke film we gaan kijken maken we op 5 oktober bekend. De bioscoop in Zoetermeer is onlangs vernieuwd en is dé plek waar iedereen veilig van films kan genieten.
Een leuke extra: Kinepolis voorziet iedereen deze avond van heerlijke popcorn en een drankje voor tijdens de voorstelling! Na afloop kun je, als je daar behoefte aan hebt, napraten met elkaar en de coördinator mantelzorg.

Ben jij erbij?

Ben jij een jonge mantelzorger tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan ben je op vrijdagavond 9 oktober welkom bij Kinepolis in Zoetermeer.

Het is nodig om je snel aan te melden, want VOL = VOL.

Stuur een e-mail naar info@2becool.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en je leeftijd.