Ook in 2019 gratis sportactiviteit voor jonge mantelzorgers! – Zoetermeer

Jij let goed op iedereen om je heen, maar let je ook op jezelf? Doe jij ook wel eens iets leuks voor jezelf of met vrienden?

Als jonge mantelzorger heb je meer zorgen dan leeftijdsgenoten, omdat je opgroeit op in een gezin met iemand die langdurig ziek, gehandicapt, verslaafd of in de war is. En jij helpt vaak mee in het huishouden, bij de opvoeding of op een andere manier om het thuis draaiende te houden.

Jij vindt dat gewoon, wij vinden het bijzonder! Daarom verdien jij tijd en ruimte voor jezelf.

Gratis sporten!

Tijd voor jezelf, tijd met elkaar, tijd voor actie: kom GRATIS sporten! Kom plezier maken en even de zorgen van thuis vergeten. 2BeCool biedt jonge Zoetermeerse mantelzorgers van 8 tot 18 jaar de mogelijkheid om met verschillende sportieve activiteiten kennis te maken.
Na afloop drink je dan nog iets met elkaar en kun je, als je dat wilt, napraten met de coördinator mantelzorg. Dus samen met andere jonge mantelzorgers ga je één keer per maand lekker bewegen, actief aan de slag en zo uiteindelijk ontspannen weer naar huis.

Jij bent er toch ook bij?

Dit jaar bestaat het programma uit 5 bijeenkomsten van 2 uur, met telkens een andere sportieve activiteit op elke eerste zaterdagmiddag van de maand. En dat alles onder begeleiding van een ervaren coach.
Er wordt gestart op zaterdag 2 februari bij Boxing Club Zoetermeer op het Rakkersveld 247 in de wijk Palenstein. Op de laatste zaterdag mag het hele gezin mee!! Waar ga je dan naar toe? Dat blijft nog even een verrassing!

Aanmelden

Het is slim om je snel aan te melden, want VOL = VOL.
Stuur een e-mail naar info@2becool.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en je leeftijd. Je hoort in de tweede week van januari 2019 of je in februari kunt meedoen!